02

Over Gate51

Een succesvolle applicatie ontwikkelen kan niemand alleen. De juiste combinatie van functioneel specialisten en programmeurs is dé voorwaarde om tot de oplossing te komen die daadwerkelijk het verschil maakt. Beide specialismen hebben we in huis. De programmeurs van Pro51 werken op ons kantoor in Gdansk. Bij Gate51 staat onderstaand team van adviseurs voor jou klaar.

Arian Schoen

Accountmanager en baas

Arian is de eigenaar van Gate51. Hij overziet de processen en onderhoudt alle communicatie-lijntjes. Daarvoor reist hij het hele land door. Bij voorkeur niet met het OV trouwens, Arian stuurt graag zelf.

Judith Plantinga

Functioneel consultant

In haar rol van functioneel consultant is Judith de logische denker die overzicht houdt. Voor zichzelf én de klant. Dat overzicht komt intern ook goed van pas, aangezien ze ‘hoofd planningen’ is.

Sebastiaan Spykstra

Functioneel en technisch consultant

Sebastiaan is naar eigen zeggen de uitzondering op alle regels. Daar zit wat in, want technische know how en de capaciteit om ‘gewone-mensen-taal’ te spreken vind je zelden in één persoon.

Eva van Viegen

Functioneel en technisch consultant

Nikki Christiaens

Functioneel consultant

Pearl Roman

Projectmanager en supporter

Onze visie

Begrijpelijke taal

We brengen IT dichter bij de ondernemer en zien het als onze missie om de verbinding te leggen tussen de dagelijkse processen in jouw organisatie en de software die nodig is om dat te ondersteunen. Dat kan nooit helemaal zonder vakjargon te gebruiken, maar onze betrokkenheid en begrijpelijke taal zorgen er voor dat we aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk.

Betrokkenheid

We dragen verantwoordelijkheid voor de omgeving waarin we werken. We kunnen en willen onze ogen niet sluiten voor wat er in deze wereld gebeurt, vaak zelfs in onze directe omgeving. Het is geen excuus dat we klein zijn. We leren nog iedere dag, maar proberen onze maatschappelijke betrokkenheid handen en voeten te geven door het gewoon te doen.

Ondernemerschap

De betrokkenheid vertaalt zich ook naar de verantwoordelijkheid die we dragen over het werk wat we doen. We zitten er als ondernemers in en willen, net als jij, een succes maken van hetgeen we met elkaar ontwikkelen. We zijn actief betrokken, nieuwsgierig, ondernemend, hands-on en – last but not least – gedreven om iets tot een succes te maken.

Wie wij steunen

Wil je meer weten?

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer. En, nog belangrijker: we zijn benieuwd naar jouw verhaal.