03

Onze klanten

Op deze pagina presenteren we met gepaste trots enkele klanten waarvoor we het afgelopen jaar gewerkt hebben. Ieder project dat we uitvoeren is maatwerk. Geen organisatie is tenslotte hetzelfde en dus is ook geen applicatie, website of CRM-oplossing gelijk.

 • Applicaties

 • Aanbestedingskalender

  Aanbestedingskalender is de grootste aanbestedingen-site van Nederland. Wij bieden hen functionele ondersteuning bij het vertalen van de processen naar een IT-oplossing.

 • Debiteurnet

  Software voor online debiteurenbeheer, die inschakelen van een extern incassobureau overbodig maakt. Gate51 ontwikkelt en beheert de software die dit mogelijk maakt.

 • EMVI

  Online applicatie waarmee overheden hun selectie-/groslijstsystematiek voor onderhands aanbesteden automatiseren, met onder meer groslijstbeheer, prestatiemetingen, (gewogen) lotingen, interessetoets en rapportages. Wij vertalen de wensen naar IT-oplossingen en ondersteunen 1e- en 2e-lijns voor de gebruikers van het platform.

 • SAM

  Online beheerapplicatie voor riooltechnische installaties. Onder meer voor het vastleggen en beheren van gegevens, de samenstelling, huidige staat en meerjarenplanning voor het onderhoud aan installaties. Het team ontwikkelt de frontend van deze cloud applicatie.

 • Signadens

  Online applicatie om inkoop, verkoop en orderflow te regelen voor dentale leveranciers, tandtechnische bedrijven en tandartspraktijken. Gate51 koppelt de processen aan IT-oplossingen en ontwikkelt de applicatie.

 • Bewuste Bouwers

  Stichting Bewuste Bouwers werkt aan imagoverbetering voor de bouwsector, onder meer met een gedragscode, audits, mysteriebezoekers en verbeterdebouw.nl. Wij ondersteunen hen, in opdracht van EMVI, met de software die hiervoor nodig is. Ondersteunend aan het platform wordt een app ontwikkeld voor optimaal mobiel gebruik.

 • CRM

 • Canso

  CANSO staat voor ‘Civil Air Navigation Services Organisation’ en is een ledenorganisatie ten behoeve van de verbetering van luchtvaart navigatiediensten. Gate51 ondersteunt CANSO bij de ledenadministratie door middel van een CRM-pakket en de koppelingen met de website.

 • Kraaikamp

  Kraaikamp mobiele bungalows zorgt voor levering van chalets aan particulieren en recreatieparken én woonwagens voor gemeenten en woningcorporaties. Gate51 ontwikkelde de website in opdracht van Studio Vrolijk.

Gate51 is voor mij de ideale IT-partner omdat ze werken als een verlengstuk van mijn bedrijf. De functioneel ontwerpers en programmeurs ontwikkelen en beheren ons complete softwareplatform voor honderden gebruikers. De ontwerpers van Gate51 zitten vanaf het eerste moment met onze klanten aan tafel om mee te denken in maatwerk, in de praktijk doen ze inmiddels zelfs de opleveringen bij klanten. Ook de complete support richting mijn klanten nemen ze mij uit handen. De belangrijkste basis voor mij om met hen te blijven werken is het wederzijdse vertrouwen, de toewijding en het werkplezier.

Leen Valk

Eigenaar Valk training en automatisering B.V. / bedenker EMVI-prestatiemeting

The Gate51 team is a perfect mix of left and right brains. When we met with them to discuss the project (new website plus integration with CRM, all open source), we were immediately impressed with how easy Gate51 is to communicate with—just real, down to earth, believable people that do not talk over your head with tech jargon. They listened and spent ample time understanding our message and where we came from, ensuring the process went smoothly and the outcome was appropriate. They pulled off clever programming feats to get our site to do what we wanted, while not losing sight of the need for functionality and seamless user experience.

Esther Brouwer

Office manager CANSO

Jullie logo ook op deze pagina?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek