03

Beschikbare programmeurs

Zoekt u een programmeur? Ons ervaren team met PHP programmeurs werken vanuit onze kantoren in Warschau en Gdansk voor Nederlandse bedrijven in onder andere de zakelijke dienstverlening en voor lokale en provinciale overheden. Het team bestaat uit front-end, back-end en full-stack programmeurs. Ze sluiten onder eigen regie aan bij uw bestaande team of, als u er geen omkijken naar wilt hebben, gaan aan de slag met ons functionele team.

Dit zijn onze top programmeurs die op korte termijn beschikbaar zijn:

Marcin Pixel-perfect front-end programmeur Beschikbaar per 1-4 2019, 40 uur p/w

Skills: HTML5 semantics, pixel perfect slicing, SCSS, Less, schema.org, JS in frameworks, JQuery, PHP kennis, Zurb Foundation, Bootstrap, package manager, gulp.js. Meest recente project: Deelname in een sprint-team voor het ontwikkelen van diverse pagina’s en functies voor complexe websites, in opdracht van een Amsterdams media/ IT-bedrijf.

Kamil Flexibele back-end programmeur Beschikbaar per 1-4-2019, 40 u p/w

Skills: Flexibele en ervaren (10 jaar) software ontwikkelaar met brede kennis in PHP, OOP, Smarty,  MySQL 5, PostgreSQL, MsSQL en diverse technologieën waaronder JS, Docker, AJAX, XML, CSS, HTML5, Soap en webservices. Kennis van diverse frameworks, zoals Yii, Zend 2 en Codelgniter. Meest recente project: Voor een periode van 5 jaar gewerkt aan een complexe applicatie en CRM in de gezondheidssector op de Nederlandse markt.

Paweł Zeer ervaren full-stack programmeur Beschikbaar per 1-7-2019, 40 uur p/w

Skills: Zeer ervaren full-stack programmeur, sluit naadloos aan in ieder sprintteam. 10+ jaar ervaring op het gebied van PHP, C++, c#, HTML, JS, CSS. Kennis van diverse frameworks, waaronder Phalcon, Symfony 2, Zend 1 en jQuery. Meest recente project: Project lead bij de ontwikkeling van applicaties voor een Nederlandse software-ontwikkelaar in de gemeentelijke sector en de aannemerij.

Diego Lead full-stack programmeur Beschikbaar per 1-7 2019, 40 uur p/w

Front-end en back-end sluiten bij elkaar aan met deze betrokken programmeur. Meer dan 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van Delphi, C#, PL/SQL, PHP, AngularJS 1.6, Node, WebPack, HTML, CSS en meer. Meest recente projecten: Als teamleider gewerkt aan complexe microservice architecturen voor belastingaangifte software (USA) en het implementeren van een frontend o.b.v. het Angular framework bij een grote bank (Polen).

Neem direct contact op Bel 033 23 40 051 en vraag naar Arian Schoen of druk op de knop hieronder en mail!

Contact opnemen
Play video

Waarom onze programmeurs?

Kwaliteit en kennis
  • Polen staat in de top 3 van meest kwalitatieve programmeurs ter wereld (HackerRank.com)
  • Onze programmeurs hebben kennis van de nieuwste frameworks
  • Mogelijkheid tot een assessment om de specifieke kennis te testen
Afstand speelt geen rol
  • Standaard ondersteuning door een projectmanager vanuit Amersfoort is inbegrepen
  • Onze programmeur schuift regelmatig bij u aan in Nederland
  • U communiceert direct met de programmeur, o.a. via Slack, Skype of Hangout
Nederlandse professionals
  • Het proces wordt begeleid door een Nederlandse projectmanager
  • Indien gewenst kijkt een functioneel consultant mee tijdens het project
  • Op onze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing
We zijn bijzonder tevreden over de front-end programmeur van Gate51. Hij draait al maanden goed mee in het team, is trouw aan de dagelijkse stand-ups, is pro-actief en echt onderdeel van het team! Zijn werk is van hoge kwaliteit. Ook de flexibiliteit van Gate51 wordt erg gewaardeerd. Zeer tevreden! Jeroen Houwen GoPublic Amsterdam
Onze nieuwe bedrijfsapplicatie hebben we met behulp van een back-end programmeur van Gate51 gerealiseerd. Dit is ons erg goed bevallen. Hij heeft geleverd waar we om hebben gevraagd binnen de beschikbare tijd en het budget. Niet eerder zijn we zo soepel door een IT-project gelopen. Een aanrader! Serhat Uçar Aanbestedingskalender

Neem direct contact op Bel 033 23 40 051 en vraag naar Arian Schoen of druk op de knop hieronder en mail!

Contact opnemen